Home JAGER GROUP

Caută după categorie

SEZ Krompachy

Vizionati produsele actuale al fabrici de ceramică din Herend. "Herendi Majolikagyár"
Designed by:
Cégcsoport PDF Nyomtatás E-mail

S.C. Csatari Plast S.R.L.

Societatea CSATARI PLAST SRL şi-a început activitatea în România în anul 2005. Sediul nostru, depozitul precum şi atelierul de asamblare se găsesc la Cluj-Napoca, Calea Bciului, nr.11. Aprovizionarea comercianţilor en-gros şi a executanţilor se face prin intermediul acestui punct de lucru. Partenerii noştri se găsesc în toate oraşele mari ale ţării, astfel produsele noastre pot fi achiziţionate, pe bază de comandă, într-un termen scurt. Societatea noastră poate răspunde şi la solicitari speciale cum ar fi cutiile pentru blocurile de măsură şi firidele de distribuţie, produse care dispun de autorizaţia furnizorilor de energie electrică. Societatea noastră dispune de certificate ISO în ceea ce priveşte sistemul de management al calitaţii şi protecţia mediului.

 

Csatári Plast Kft

Societatea Csatari Plast Kft a fost înfiinţată în anul 1995. Proprietarul şi administratorul societăţii este Csatári László. La constituire societatea a avut 4 angajaţi, iar domeniul principal de activitate a fost prelucrarea metalelor, în special lucrările de aşchiere a metalelor. În aceşti ani micul atelier s-a transformat într-un adevărat segment de mare succes.

Caracterul pretenţios al firmei este sugerat şi de faptul că începând cu al doilea an de funcţionare, societatea a implementat sistemul ISO de management al calităţii, iar din anul 2004 a obţinut certificatul ISO 9001:2000.

 

Herendi Majolikagyár Kft

Fabrica de Porţelanuri „Herendi Majolikagyár” şi-a deschis din nou porţile în faţa publicului.

Cei interesaţi pot vizita fabrica fiind însoţiţi de către un ghid, care va prezenta secretele procesului de fabricaţie a ceramicii. Vizitatorii vor deveni martorii a acelui proces prin care din lut cu ajutorul presei, roţii olarului şi turnării în formă, minunate obiecte clasiciste, baroce şi moderniste.

După uscare obiectul din lut este acoperit cu un strat alb, care după procesul de ardere se va transforma în şmalţ alb lucios. Pe urmă aceste obiecte vor ajunge în atelierul de pictare, unde meşteşugari talentaţi vor picta pe ele forme colorate. După pictare obiectele vor ajunge iarăşi în cuptorul de creuzet unde îşi vor dobândi aspectul final.

Mostrele produselor se găsesc expuse în sala de prezentare a fabricii. Vizitatorii vor avea o imagine despre lumea formelor produselor noastre precum şi despre cele 30 de modele pictate.

În sala de prezentare se găsesc strachinele tradiţionale cum ar fi platoul roman şi celelalte obiecte fabricate de olari, tacâmuri, servicii de ceai şi de cafea precum şi obiecte de decor cum ar fi vazele, bibelourile şi micile figuri decorative. Acese produse pot fi cumpărate de către vizitatori în incinta fabricii.

Grupurile organizate sunt primite în baza programării prealabile de luni până vineri între orele 8-14, iar sâmbătă între orele 8-12.

Sediul fabricii: Herend Majolikagyár Kft    8440 Herend, Bányatelep

Coordinate: /de la oraşul Veszprém cca 17km, iar de la localitatea Herend încă 2 km -  la încrucişarea de drum către Fabrica „Majolikagyár” /

 

Pensiunea  Gerence Fogadó

 

Pensiunea noastră este situată în rezervaţia naturală Bakonybél, zonă cu o microclimă unică. Pensiunea situată pe malul pârâului Gerence şi înconjurată de pădure, are o atmosferă plăcută, familială. Peisajul pitoresc, liniştea şi aerul curat oferă odihnă şi relaxare în toate anotimpurile. Vă invităm să părăsiţi lumea stresului pentru a pătrunde într-un oaz al recreerii, înconjurat de minunile naturii.

Scopul nostru este ca oaspeţii noştri să fie trataţi corespunzător şi să se întoarcă la pensiunea noastră. Toate acestea vă sunt oferite la un preţ convenabil şi accesibil . Pensiunea este potrivită pentru  organizarea programelor de familie, a evenimentelor cu participare restrânsă, a întâlnirilor între prieteni, a tabărelor,  a şcolilor de vară, a workshopurilor, etc.